«Lattelekom» sāk piedāvāt mājas internetu «bez vadiem»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Lattelekom» interneta lietotājiem piedāvā jaunu pakalpojumu «Mājas Wi-Fi», kas ļauj lietot mājas internetu bez vadiem.

Ierīkojot interneta pieslēgumu mājās, viena no lielākajām problēmām ir interneta kabeļu ievilkšana. Svarīgi ir precīzi izplānot datora atrašanās vietu, un nereti tam tiek pakārtots arī pārējais mājas vai dzīvokļa iekārtojums.

Pakalpojums «Mājas Wi-Fi» šo problēmu atrisina, jo ar bezvadu interneta (Wireless LAN) tehnoloģiju datoru var pieslēgt internetam jebkurā vietā. Turklāt šī tehnoloģija ļauj internetam vienlaikus pieslēgt vairākus portatīvos un stacionāros datorus un pat izveidot lokālo datoru tīklu.

Pakalpojuma «Mājas Wi-Fi» komplektācijā ir «Mājas Wi-Fi» tīkla karte un bāzes stacija, bet, instalējot un konfigurējot bezvadu tīkla iekārtas, tiek sniegta pieredzējušu speciālistu palīdzība.

Lai izmantotu pakalpojumu «Mājas Wi-Fi», klientam jābūt kāda no «Lattelekom» interneta pieslēgumiem — «Mājas DSL» vai «Pilsētas interneta» — lietotājam.

Pakalpojuma «Mājas Wi-Fi» abonēšanas maksa ir 3,95 lati mēnesī. Pasūtīt pakalpojumu un iegūt papildu informāciju var «Lattelekom» Klientu apkalpošanas dienestā pa bezmaksas tālruni 8008040.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu