«Sithu atriebība» redzama internetā reizē ar pirmizrādi

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Zvaigžņu karu» sāgas trešā sērija «Sithu atriebība» jau ir atrodama interneta failu apmaiņas tīklos.

Tikai dažas stundas pēc filmas pasaules pirmizrādes internetā jau bija skatāma filmas nepabeigtā «darba versija» ar laika kodu.

Neilgi pēc šīs filmas versijas parādīšanās internetā «bitTorrentu tracker» lapas informācija liecināja, ka vairāk nekā 16 000 cilvēku bija sākuši lejupielādēt filmas pirātisko versiju. Pirātiskā versija parādījās laikā, kad «Zvaigžņu karu» fani visā pasaulē baudīja visu laiku plašāko kādas filmas pasaules pirmizrādi.

Šī filma ir Džordža Lukasa sešu filmu un 27 gadus garās «Zvaigžņu karu» sāgas pēdējā sērija, kas patlaban tiek rādīta vairāk nekā simt valstu kinoteātros. Pagājušo trešdien Amerikā un Lielbritānijā neskaitāmi fani drūzmējās pie kinoteātriem, lai būtu pirmie, kas vienu minūti pēc pusnakts redzētu pirmos «Sithu atriebības» publiskos demonstrējumus.

Amerikas analītiķi secina, ka «Sithu atriebības» pirmizrāde valstij nodarīja aptuveni 627 miljonus dolāru lielus zaudējumus, jo cilvēki nestrādāja, bet gāja skatīties Dārta Veidara dzimšanu. Iepriekšējā «Zvaigžņu karu» filma pasaules kinoteātros nopelnīja 3,8 miljardus dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu