LMT pazemina tarifus jaunajiem vecākiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT

No 26.

maija «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) saviem abonentiem piedāvā pakalpojumu «Mazulis», kas jaunajiem vecākiem ļauj saņemt 50% atlaidi zvaniem LMT tīklā un abonēšanas maksai, portālu «Apollo» informēja Valdis Jalinskis, SIA «Latvijas Mobilais telefons» Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs.

LMT prezidents Juris Binde: «Lai cik straujš būtu mūsdienu dzīves temps, ģimeniskās vērtības saglabā savu nozīmi, un ikviens tiecas pēc sirsnīgām attiecībām ar tuviem cilvēkiem. Šodien svarīgas ir ne tikai darījumu sarunas, bet arī sarunas ar draugiem un ģimenes locekļiem. Tāpēc, īstenojot uzņēmuma devīzi «Sirsnīgas sarunas», ieviešam pakalpojumu «Mazulis», kas ir izdevīgs jaunajiem vecākiem. Pirmais gads pēc mazuļa piedzimšanas jaunajām ģimenēm nav viegls, jo mainās prioritātes, rodas jaunas vajadzības un papildu maksājumi. Tāpēc vēlamies palīdzēt jaunajām ģimenēm visā Latvijā, uz pusi samazinot izdevumus mobilā telefona abonēšanas maksai un sarunām pirmajos 18 mēnešos pēc mazuļa piedzimšanas.»

Par mazuli līdz pusotra gada vecumam atlaides tiek piemērotas vienam no vecākiem vai aizbildnim. Lietojot jauno pakalpojumu, abonenti turpinās saņemt arī LMT «Atlaižu programmas» atlaides, «Elastīgo tarifu» u. c. atlaides. Pakalpojumam «Mazulis» nav ne pieslēgšanas, ne abonēšanas maksas, un to var pieslēgt jebkurā LMT Abonentu apkalpošanas centrā vai pie LMT dīleriem, uzrādot mazuļa dzimšanas apliecības oriģinālu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu