«Oracle» iegādājas kompāniju «TimesTen, Inc.»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Oracle» un «TimesTen, Inc.

», privāta reāllaika datu vadības programmatūras izstrādes kompānija, šodien paziņoja par kompāniju vienošanos, ka «Oracle» iegādāsies «TimesTen». Kompānijas plāno noslēgt darījumu līdz 2005. gada jūlija beigām, portālu «Apollo» informēja Ilze Semeika, «Oracle» mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja.

«TimesTen» ražo programmatūru datu vadīšanai, transakcijām un lietojumprogrammām, kurām vajadzīga ātra datu apstrāde, piemēram, telekomunikāciju, tīklu, drošības risinājumu un citās nozarēs. «TimesTen» bāzētas sistēmas šodien nodrošina reāllaika tarifikāciju, akciju tirdzniecību, zvanu centru, aviokompāniju un citu augstas ātrdarbības lietojumprogrammu darbību.

««TimesTen» tehnoloģijas būs dabisks paplašinājums mūsu datu bāzei un «Oracle Fusion» starpprogrammatūrai,» teica Endrjū Mendelsons (Andrew Mendelsohn), «Oracle» datu bāzes servera tehnoloģiju viceprezidents. «Tas ļaus mums nodrošināt klientus, piemēram, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumu nozarē, ar acumirklīgu un nepārtrauktu piekļuvi kritiskai transakciju informācijai.»

«TimesTen» klienti pasaulē ir tādas kompānijas kā «Amdocs», «Aspect Communications», «Avaya», «Cisco Systems», «Ericsson», «JP Morgan», «Lucent», NEC, «Nokia», «Sprint un United Airlines».

«Mūsu klienti būs lieli ieguvēji,» teica Džims Grofs (Jim Groff), «TimesTen» vadītājs. «Daudzi mūsu klienti jau izmanto «Oracle». Apvienojot mūsu tehnoloģiju ar «Oracle» industrijas vadošo datu bāzi un starpprogrammatūru, mēs būsim spējīgi nodrošināt īpaši ātri reaģējošu, mērogojamu, robustu un drošu risinājumu.»

«Tehnoloģija, kas nodrošina ļoti ātru datu saglabāšanu un nolasīšanu, ir būtiska prasība lietojumprogrammās, tādās nozarēs kā telekomunikācijas un finanšu pakalpojumi (īpaši tirdzniecības sistēmas), bet kļūst arvien nozīmīgāka plašai datu uzglabāšanai, piemēram, loģistikas, inventāra uzskaites un vadīšanas jomā vai arī grid jeb skaitļošanas režģa bāzētās lietojumprogrammās,» teica Karls Olofsons (Carl Olofson), IDC pētījumu direktors informācijas vadības un datu integrēšanas jautājumos. ««TimesTen» ir piedāvājis šo tehnoloģiju jau gadiem. Ar šo apvienošanos «Oracle» varēs piedāvāt saviem klientiem šīs funkcionalitātes priekšrocības kā integrētu savu produktu elementu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu