«MicroLink» kļuvis par «Symantec» partneri Baltijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijā vadošais IT pakalpojumu uzņēmums «MicroLink», kļuvis par «Symantec», pasaules līdera informācijas drošības risinājumu jomā, sadarbības partneri Baltijas mērogā, portālu «Apollo» informēja Baiba Neretniece, «MicroLink Latvia» mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja.

«MicroLink» ir pirmā kompānija, ar ko «Symantec» ir noslēdzis šāda līmeņa partnerības līgumu Baltijā. Abas kompānijas turpmāk cieši sadarbosies, tādējādi «MicroLink» spēs piedāvāt saviem korporatīvajiem klientiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā pilnu spektru industrijas kvalitatīvāko informācijas drošības risinājumu.

«Symantec» ir pasaules līderis informācijas drošības risinājumu jomā, kas piedāvā plaša spektra informācijas drošības programmatūru, interneta drošības produktus, risinājumus un pakalpojumus vairāk nekā 120 miljoniem lietotāju visā pasaulē — no vairākām pasaules lielākajām kompānijām, pakalpojumu sniedzējiem, valsts iestādēm un augstskolām līdz pat maziem uzņēmumiem un privātpersonām to IT infrastruktūras aizsardzībai un administrēšanai.

«Mūsdienās mēs saskaramies ar arvien lielāku nepieciešamību pēc drošas un uzticamas uzņēmuma tīkla vides, kas būtu nodrošināta pret dažādiem kompleksiem sistēmas draudiem,» norāda Jānis Bergs, «MicroLink» valdes priekšsēdētājs. «Strādājot kopā ar integrēto drošības risinājumu pionieri, mēs veidojam jaunus aizsardzības standartus, kas ir daudz drošāki, ir lētāki un vieglāk administrējami nekā atsevišķi, neintegrēti produkti».

«MicroLink» un «Symantec» sadarbosies arī tādās jomās kā drošības vadība, virtuālo privāto tīklu un antivīrusu pakalpojumi, kā arī surogātpasta novēršanas risinājumi.««MicroLink» ir viena no vispieredzējušākajām IT kompānijām Baltijā ar vairākiem simtiem korporatīvu klientu, kuriem varam piedāvāt mūsu «Symantec» produktus,» norāda Kims Lindfors, «Symantec» izplatīšanas tīkla vadītājs.

Patlaban «Symantec» nodarbina apmēram 6000 cilvēku visā pasaulē un 2005. finanšu gadā uzrādīja 2,6 biljonu dolāru ieņēmumus.

«MicroLink» grupā Baltijā strādā 553 darbinieki, un tā saglabā vadošā IT pakalpojumu sniedzēja pozīcijas reģionā ar 52,3 miljonu eiro konsolidēto apgrozījumu 2003./2004. finanšu gadā.

«MicroLink» darbība visā Baltijā aptver IT sistēmu integrāciju, programmatūras izstrādi, apmācību; datu pārraidi un IT ārpakalpojumus; datoru servisa nodrošināšanu. «MicroLink» IT pakalpojumu biznesā strādā Igaunijas uzņēmums «MicroLink Estonia», Latvijas uzņēmums «MicroLink Latvia», «Baltijas Datoru akadēmija» un FMS, Lietuvas — «MicroLink Lietuva», «Baltijos kompiuterių akademija» un «Fortech IT», kā arī Baltkrievijas — «MicroLink Sistemi».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu