«Yahoo!» palaiž video meklēšanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Google» un «Yahoo!» cīniņā par video meklēšanas tirgu pirmo uzvaru guvis «Yahoo!», kas paziņojis par izkļūšanu no beta stadijas.

http://video.search.yahoo.com

Jaunā versija piedāvā iespējas meklēt dažādu veidu videoziņas, filmu treilerus, videoklipus un arī neatkarīgo kino. Tāpat paplašinātā meklēšana ļauj izvēlēties videoklipu atlasi pēc garuma, formāta, kā arī izmēra.

Pašreizējo «Yahoo» sadarbības partneru vidū minēti vairāki nozīmīgi resursi. Ziņu sadarbības partneri ir «CBS News» un «Reuters», mūzikas klipus piedāvās «Country Music Television», «MTV.com» un «VH1.com», treilerus — «IFILM.com». Vēl partneri ir «Scripps Network’s Home & Garden Television», «Discovery Communications’ Discovery Channel», «Animal Planet» and «Travel Channel», «TVEyes», «Internet Broadcasting Systems», «The One Network» un «Stupid Videos».

«Yahoo» video meklēšanas iespēja ir viens no soļiem cīņā par meklēšanas tirgu. Pēdējie dati liecina, ka «Google» apstrādā aptuveni 47% no visiem meklēšanas pieprasījumiem, kas nodrošina pirmo vietu, «Yahoo» atrodas otrajā vietā ar 21%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu