«Ermitāžas risinājumi» piedāvā risinājumus drošībai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: logo

Ielaušanās datorsistēmās, datorvīrusi, spiegprogrammas un cita nevēlamā programmatūra ik dienas nodara būtiskus kaitējumus biznesa un privātajā vidē, veicinot e-pasta adrešu, banku kontu numuru, paroļu un citas informācijas zādzību, datoru resursu nesankcionētu izmantošanu, uzmācīgas reklāmas sūtīšanu u.

c.

SIA «Ermitāžas risinājumi», rūpējoties par klientu datu drošības risinājumiem, no plašā risinājumu klāsta Latvijas tirgū piedāvā rūpīgi izvēlētus risinājumus.

«Astaro Security Linux» ugunsmūris — uz «Linux» kodola bāzēts komplekss datortīkla aizsardzības risinājums, kas ietver ugunsmūri, e-pasta un interneta datu plūsmas pretvīrusu aizsardzību, kā arī liekpasta aizsardzību jau vārtejas (gateway) līmenī.

Būtiskākās produkta priekšrocības — risinājumu ir iespējams komplektēt, izmantojot vairākus moduļus (t. i., katrs uzņēmums var izvēlēties savām biznesa vajadzībām atbilstošāko aizsardzības līmeni), datu bāzu atjaunošanās notiek automātiski (t. i., nav vajadzīga pastāvīga pārraudzība, būtiski samazinās iespējamie datu drošības draudi, un šim procesam atvēlētie resursi var tikt izmantoti citām vajadzībām). Vienkārša un ērta ir risinājuma pārvaldība, izmantojot web interfeisu.

«Norman Virus Control» pretvīrusu programma, kas guvusi ļoti labus rezultātus dažādos testos, patlaban aizņem būtisku Skandināvijas valstu tirgus daļu un turpina strauji attīstīties visā Eiropā. Pretvīrusu programma ir pieejama kā dažādiem korporatīviem risinājumiem, tā arī atsevišķām darbstacijām un praktiski visām operētājsistēmām. Būtiskākās produkta priekšrocības ir tā tehniskās iespējas un cena.

«Norman Ad-Aware», plašāk pazīstams kā «Lavasoft Ad-Aware», ir paredzēts spiegprogrammu un citu nevēlamo programmu bloķēšanai uz darbstacijām, t. i., novērš privātās informācijas nosūtīšanu trešajām personām un nevēlamo programmu pašinstalēšanos datoros. Produkta priekšrocība ir tā darbība reālā laika režīmā un regulāra datu bāzu atjaunošanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu