«Sony PlayStation Portable» uzlauzta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Centīgie spēļu entuziasti atraduši veidu, kā palaist neautorizētas spēles «Sony PlayStation Portable» (PSP) ASV versijas konsolē, ziņo «Associated Press».

Gluži kā pārējie konkurenti, arī «Sony» cenšas pieļaut tikai tādu datorspēļu palaišanu uz savām konsolēm, kuras pati kompānija ir autorizējusi un sīki pārbaudījusi.

PSP, kas ASV pārdošanā nonāca martā, atradusies uzlauzēju uzmanības centrā, jo tās tehniskā jauda pārsniedz iepriekšējo mobilo konsoļu rādītājus.

«Sony» ierobežojumus varot apiet ar jau internetā atrodamu programmu, un ir nepieciešamas divas atmiņas kartes, kuras jānomaina laikā, kad PSP ir ieslēgta.

Šī ievainojamība gan ir diezgan nepraktiska, jo ir diezgan nedroša (uzlaušanas pamācībā norādīts uz augstu bojājuma rašanās iespēju).

Šādi iespējams uzlauzt PSP, kuras firmware versija ir 1.5, savukārt jau maijā «Sony» laida klajā atjauninājumu 1.51, kas šādā veidā nav uzlaužams. Iepriekšējās PSP versijas, kas bija nopērkamas Japānas tirgū pagājušajā gadā, tika uzlauztas jau pirms pāris mēnešiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu