Būs «Quake» versija mobilajiem telefoniem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: id Software

Populārās un daudzu cilvēku iemīļotās spēles «Quake» izstrādātājs paziņojis, ka šīs vasaras beigās tirgū varētu parādīties šīs klasiskās spēles mobilo telefonu versija.

«Id Software» kopā ar programmatūras izplatītāju «Pulse Interactive» izstrādājuši spēles versiju mobilo telefonu platformai, un spēli varēs iegādāties visi to telefonu īpašnieki, kuru aparāti ir aprīkoti ar 3D iespējām.

Šis solis ir daļa no kopējās mobilo pakalpojumu sniedzēju tendences piedāvāt saviem klientiem arvien vairāk dažādu pakalpojumu, teica «Yankee Group» pārstāvis Naitans Gupta. «Bezvadu tīklu operatoru peļņa no balss pakalpojumiem pamazām samazinās, tāpēc viņi meklē ienesīgus datu pakalpojumus, kas cilvēkiem varētu patikt.»

«Quake» ir ļoti vilinošs piedāvājums. Pirmo reizi «Quake» tika izdota tālajā 1996. gadā, un kopš tā laika šī spēle spējusi noturēties datorspēļu tirgus pirmajās rindās. Pirmie «Quake» mobilās versijas ekspertu vērtējumi ir visai glaimojoši, norādot, ka mobilajā versijā ir saglabātas daudzas oriģinālās spēles versijas iezīmes. Daudzi šodienas pieaugušie spēlēja šo spēli savos pusaudža gados. Kompānijas cer, ka tas spēs piesaistīt plašāku spēlētāju auditoriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu