Zatlera oficiālie video tagad «YouTube»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

No ceturtdienas ikviens interneta lietotājs ar Valsts prezidenta kancelejas veidotajiem Valsts prezidenta Valda Zatlera video materiāliem var iepazīties video apmaiņas interneta vietnē «YouTube», kas ir kļuvusi arī par oficiālo Valsts prezidenta video materiālu krātuvi.

Tajā ir atrodami video sižeti no Valsts prezidenta publiskajiem pasākumiem, piemēram, sanāksmēm Rīgas pilī, Valsts prezidenta tikšanās reizēm ar Latvijas un ārvalstu amatpersonām, viesošanās Latvijas novados un ārvalstīs, kā arī Valda Zatlera video uzrunas un apsveikumi. Turklāt vietnē apskatāmi unikāli, tikai Valsts prezidenta kancelejas rīcībā esoši video materiāli, informē Valsts prezidenta Preses dienestā.

www.president.lv

Arī mājas lapai ir veiktas gan vizuālas izmaiņas, gan vairāki uzlabojumi tās ērtākai un efektīvākai lietošanai, piemēram, iespēja palielināt teksta burtus, lai atvieglotu iepazīšanos ar informāciju cilvēkiem ar redzes traucējumiem, Valsts prezidenta fotogrāfijas ir viegli atrodamas gan pēc tēmas, gan pēc datuma, mediju pārstāvjiem vai citiem interesentiem, ievērojot foto materiāla lietošanas noteikumus, divas nedēļas pēc pasākuma fotogrāfiju izlase mājas lapā būs pieejama lejupielādēšanai.

Veiktās izmaiņas palīdz efektivizēt arī Valsts prezidenta kancelejas Preses dienesta darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu