«Lattelecom Technology» kļūst par «HansaWorld» izplatīšanas partneri

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Viens no lielākajiem Latvijas informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmumiem «Lattelecom Technology» kļuvis par «HansaWorld Latvia» oficiālo izplatīšanas partneri.

Latvijas vadošais integrētu IT risinājumu un pakalpojumu sniedzējs «Lattelecom Technology» turpmāk savus klientus informēs par «HansaWorld Latvija» izstrādātajiem risinājumiem. Abi uzņēmumi uzsākuši pārdošanas sadarbību, jo Latvijas uzņēmēji arvien vairāk izrāda interesi par IT risinājumu izmantošanas iespējām uzņēmumu biznesa pārvaldībā.

«Tas ir nozīmīgs pavērsiens HansaWorld attīstībā, jo sadarbība ar tāda mēroga uzņēmumu kā «Lattelecom Technology» ne vien apliecina mūsu produktu un pakalpojumu pieprasījumu un aktualitāti tirgū, bet arī būtiski paplašina potenciālo klientu loku,» uzsver «HansaWorld Latvia» vadītājs Edmunds Sprūdžs.

«Lattelecom Technology» izpilddirektors Rinalds Sproģis norāda: ar šo pārdošanas sadarbību «Lattelecom Technology» būs izdevīgs piedāvājums tieši vidējiem uzņēmumiem. «Daudzi mūsu klienti attīstās un jāattīstās arī uzņēmuma pārvaldībai ar IT risinājumu palīdzību. Svarīgi, lai šo pakalpojumu cena būtu atbilstoša esošajai ekonomiskajai situācijai.»

Viena no «HansaWorld Enterprise» priekšrocībām ir tā, ka ar «HansaWorld» savam datortīklam iespējams izvēlēties un jaukt dažādas platformas. Datorsistēmas serveri iespējams darbināt uz dažādām «UNIX», «Linux», «Apple» un «Windows» operētājsistēmu versijām un lietotāji var pēc savas izvēles izmantot «Windows», «Apple», «Linux» operētājsistēmas, dažādas interneta pārlūkprogrammas un mobilās ierīces.

Latvijā «HansaWorld» uzņēmuma vadības un darbības uzskaites datorsistēmas vairāk kā 500 visdažādāko nozaru uzņēmumos apkalpo 10 apmācīti un sertificēti partneru uzņēmumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu