Zinātnieki: pēc simts gadiem cilvēki būs nemirstīgi un mācēs regulēt laika apstākļus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

ASV futoroloģijas eksperts Jans Pīrsons un viņa kolēģi nākuši klajā ar piecām būtiskām izmaiņām, kas tuvāko 100 gadu laikā skars mūsu planētas iedzīvotājus, ziņo ārvalstu mediji.

Futorologi uzskata, ka dažas izmaiņas sagaidāmas jau tuvāko 50 gadu laikā.

1.Pirmkārt, visi cilvēki tiks pieslēgti datoriem un cilvēka smadzenes darbosies efektīgāk. Zinātnieku uzskata, ka līdz 2075.gadam vairums cilvēku attīstītajās valstīs tiks pieslēgti elektroniskās komunikācijas sistēmām. Mobilie sakari ir tikai pirmais šī pārejas posma etaps.

2. Cilvēks iemācīsies pārraidīt savas domas. Ar elektronisku impulsu palīdzību būs iespējams klusējot sazināties tāpat kā, izmantojot mobilo telefonu. Šis jaunievedums gaidāms pēc simts gadiem.

3. Cilvēki kļūs nemirstīgi. Tas notiks, pateicoties ķermenī ievietotam mikroshēmai, kas stimulēs un uzturēs dzīvību gadījumos, kad dzīvībai svarīgi orgāni pārstās funkcionēt. Šādi cilvēka dzīvību varēs uzturēt līdz brīdim, kad viņš saņems nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

4.80% no laulībām būs homoseksuālas. Vēlme nodibināt stipru ģimeni ar līdzvērtīgu partneri pamudinās cilvēkus stāties sociālā laulībā, kurā heteroseksuālajiem partneriem varēs būt attiecības ar pretējo dzimumu, bet bērnus audzinās vienīgi savienībā ar savu dzimumu.

5. Cilvēki iemācīsies regulēt laika apstākļus. Tas būs iespējams, jo lielas platības, īpaši pilsētas, tiks apsegtas ar aizsargmateriālu, ar kura palīdzību varēs regulēt siltumu, mitrumu, ultravioleto starojumu utt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu