«Microsoft Latvia» nomaina vadību

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Microsoft Latvia» pašreizējā vadītāja un Valdes locekle Daiga Trumpe, ir nolēmusi atstāt uzņēmumu, lai apgūtu jaunas profesionālās iemaņas, informē «Microsoft Latvia» pārstāvis Ēriks Matulis.

Daiga Trumpe pievienojās «Microsoft» komandai 1999.gadā un, pirms kļūšanas par «Microsoft» Latvia vadītāju, uzņēmumā ieņēma dažādus vadošus amatus.

«Pēc vienpadsmit «Microsoft» korporācijā nostrādātiem gadiem: Baltijas biroja atvēršanas 1999.gadā, valstu biroju nodibināšanas Rīgā, Tallinā un Viļņā 2004.gadā, pievienošanās Eiropas Savienībai, straujas ekonomiskās izaugsmes gadiem, krīzes laika pārmaiņu menedžmenta un visbeidzot pēc Baltijas biroja atkalapvienošanās pabeigšanas - ar izpildītas misijas sajūtu esmu nolēmusi apgūt jaunas karjeras iespējas - šoreiz akadēmiskajā vidē: daloties iegūtajā biznesa un vadības pieredzē un Informācijas un Komunikāciju tehnoloģiju industrijas zināšanās ar studējošiem profesionāļiem,» norāda Trumpe.

Trumpe paliks uzņēmumā līdz šī gada 31.augustam. No 1.septembra Baltijas reģiona vadītājs Mindaugas Glodas uz laiku uzņemsies arī «Microsoft Latvia» vadību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu