Darbu sāk «Microsoft» «Jauno uzņēmēju akadēmija»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien darbu sākusi uzņēmuma «Microsoft Latvia» organizētā «Jauno uzņēmēju akadēmija», kur studenti apgūs «Microsoft» programmatūras licencēšanas prasmes, papildinās savas pārdošanas un uzņēmējdarbības zināšanas, kā arī lietos iegūtās iemaņas praksē, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Dalību akadēmijā jau pieteikuši 95 studenti no visas Latvijas. Jauno uzņēmēju akadēmijas dalībnieki ir no dažādām nozarēm, pārsvarā informācijas tehnoloģiju, uzņēmējdarbības, ekonomikas un mārketinga studenti, kā arī citi. Ņemot vērā lielo atsaucību, semināri tiks rīkoti divās kārtās.

Akadēmijas pirmais posms turpināsies līdz jūnijam. Tajā ik mēnesi notiks apmācību un pieredzes apmaiņas semināri, ļaujot studentiem nostiprināt savas augstskolā gūtās zināšanas uzņēmējdarbībā, mārketingā un pārdošanā. Pabeidzot «Jauno uzņēmēju akadēmiju», studenti iegūs arī diplomu, kas apliecinās viņu zināšanas programmatūras lietošanas un licencēšanas jautājumos.

Jau pēc pirmajām apmācībām jauniešiem būs iespēja izmēģināt iegūtās zināšanas praksē kā licencēšanas konsultantiem, sadarbībā ar IT uzņēmumu «Ermitāžas risinājumi», piedāvājot savus pakalpojumus uzņēmumiem. Studenti iegūs ne tikai jaunas iemaņas, praktisko treniņu un bezmaksas apmācības, bet arī saņems 50% no pārdoto programmatūras licenču peļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu