HP Mini-Note 2133 – elegantākais starp sev līdzīgajiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HP

HP Mini-Note 2133

HP Mini-Note

Attēls, skaņa un savienojumi

Bilde ekrānā top uz gaismas diožu izgaismota 8,9 collu LCD kas nodrošina spilgtākas krāsas un nedaudz dzīvākus toņus. WSVGA izšķirtspēja (1024 x 600 pikseļu) ir standarts šādam ekrānam – pietiks ikdienišķām lietām kā e-pasts un internets. Par pēdējo runājot, savienojumu ar internetu nodrošina a/b/g/n standarta WiFi un gigabita tīkla karte. Bluetooth nekur neizpaliek. Arī webkamera un iebūvētais mikrofons te ir atrodami tieši virs ekrāna. Porti – standarta komplekts: 2x USB, 3,5mm austiņu un mikrofona porti, SD/SDHC/MMC karšu lasītājs. Bet kas ir neparasti šādas klases datoram – ExpressCard slots, kas visos citos mini datoros izpaliek. Cilvēki, kas ikdienā izmanto kādu specifisku šim slotam paredzētu ierīci, piemēram, TV karti, iespējams aiz priekiem sitīs plaukstas, tomēr lielāko daļu cilvēku šī porta esamība atstāj gluži vienaldzīgu. Jāuzsver arī datora ekrāna sānos izvietotie stereo skaļruņi – kas ir skaļākie un kvalitatīvākie dzirdēti uz šāda izmēra iekārtas.

Mazpazīstamā VIA platforma

HP Mini-Note

Parasti kompakt-klases datoros tiek izmantoti cietvielas diski, kas it kā ir daudz drošāki, bet patiesībā testos un reālajā darbībā izrādās krietni lēnāki par standarta cietajiem diskiem. Tas skaidrojams ar ražotāja vēlmi necelt datora cenu izmantojot dārgākos SSD, tāpēc šajā HP Mini-Note izmantotais 120Gb tradicionālais disks ir tieši vietā.

Ietilpīga baterija

HP Mini-Note

Īpašības, kas atsver visu

Tiešām, vizuālajā ziņā lieliski nostrādātais HP Mini-Note varētu nevienu vien mini datora meklētāja sirdi iekarot. Lai arī savā klasē tas ir tikai par nieku lielāks un smagāks nekā citi, tam piemīt sīkas detaļas, kas atsver visu. Metāliskais dizains, salīdzinoši skaļākie skaļruņi, ExpressCard slots un dažiem arī Windows Vista varētu būt par argumentu tieši šī datora iegādei.

HP Mini-Note

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu