Izstrādāts alkoholiskais kokteilis, kura lietošana neizraisa paģiras

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Sipa

Lielbritānijā pazīstamais pārtikas speciālists Gurparids Beinss par godu gaidāmajām Jaunā gada svinībām izveidojis stipro alkoholisko kokteili, kurš neizraisa nedz galvassāpes, nedz sekojošas paģiras, vēsta BBC News.

Beinsa izstrādātā dzēriena pamatā ir degvīns, taču kokteilis satur virkni piedevu no eksotiskiem augiem. Šo piedevu ietekmē, apgalvo pārtikas speciālists, kokteilis ir apveltīts ar spēju «attīrīt asins plūsmu» un nepieļauj noturīgu toksisku veidojumu rašanos organismā. «Mans uzdevums bija ļaut cilvēkiem labi atpūsties un pie tam panākt, lai no rīta viņi nesūdzētos par galvassāpēm,» - paziņoja Beinss, piebilstot, ka viņš «sasniedzis savu mērķi». Tiesa, Gurparids Beinss uzstāj, ka viņa izgudrojumu vajag lietot mērenos daudzumos.

Viņš arī daļēji atklājis jauna kokteiļa noslēpumus. Tajā bez degvīna, garšvielām un un granātābolu sulas iekļauts arī liķieris «Kuantro». BBC News vēsta, ka tās darbinieki notestējuši jauno kokteili, un palikuši ļoti apmierināti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu