«Microsoft» izlaiž otro «Internet Explorer 9» testa versiju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Korporācija «Microsoft» izlaidusi otro interneta pārlūkprogrammas «Internet Explorer 9» testa versiju. To tāpat kā iepriekšējo var lejupielādēt visi, kam nav slinkums.

Jaunajā versijā palielināts JavaScript mehānisma ātrdarbīgums (vismaz salīdzinot ar iepriekšējo versiju). Bez tam «Internet Explorer 9» ir uzlabots standarta CSS3 atbalsts. Tagad pārlūkprogramma Acid3 testā savāc 68 punktus 55 vietā, kā tas bija līdz šim. HTML5 atbalsts praktiski nav mainījies.

«Internet Explorer» jau izmanto aparātu paātrinātāju interneta vietņu attēlošanai. Trešajā testa versijā izstrādātāji apsolījuši pievienot video HTML5 formātā. Tas ir - neizmantojot Flash moduli.

«Internet Explorer 9» izstrādātāji neiesaka pagaidām izmantot testa versijas parastiem interneta vietņu apmeklējumiem, ja tās nav aizsargātas pret kaitnieciskām programmām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu