«Sony» neatstāšot nekādas iespējas «Apple iPad»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Kompānija «Sony» gatavo konkurentu nesen anonsētajam planšetdatoram «Apple iPad». ««Sony» ir ieinteresēta šajā tirgus segmentā un tai ir visas nepieciešamās tehnoloģijas», — paziņojis kompānijas finanšu direktors Nobujuki Oneda.

Atzīmējot to, ka pēdējā gada laikā Sony zaudējusi vadošo lomu vairākos patēriņa segmentos (MP3 pleijeri, spēļu konsoles, mobilie tālruņi un citi), viņš piebilda, ka kompānija ir noskaņota atgūt pozīcijas.

«Sony» ir sākta dziļa uzņēmējdarbības restrukturizācija, kura gan pašlaik izpaužas kā personāla samazināšana un atsevišķu apakšvienību slēgšana.

Iespējams, ka tieši «Apple iPad» parādīšanās piespieda «Sony» atteikties no elektroniskās grāmatas ar krāsainu displeju izlaišanas par labu funkcionālākai ierīcei, kura nebūtu sliktāka par «Apple» planšetdatoru.

Oficiāli atteikšanās no grāmatas izlaišanas tiek saistīta ar to, ka tirgū neesot nepieciešamās kvalitātes displeju. Jāatzīmē, ka izstādē CES 2010 «Sony» jau iepazīstināja ar savu planšetdatoru «Dash», taču tā iespējas spēcīgi atpaliek no «iPad».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu