Samsung saglabā ievērojamu pārsvaru globālajā viedtelefonu tirgū

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaulē šā gada trešajā ceturksnī piegādāts 373,1 miljons viedtelefonu, kas ir par 2,7% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, liecina tirgus izpētes kompānijas «International Data Corp.» (IDC) apkopotā informācija.

Lai arī IDC analītiķu šo pieauguma tempu raksturo kā zemu, viņi norāda, ka viedtelefonu nozare ieguvusi labu stimulu pirmssvētku tirdzniecības sezonai gada nogalē.

Tāpat IDC skaidro, ka no pasaulē pieciem lielākajiem viedtelefonu ražotājiem trešajā ceturksnī visi uzrādījuši ierīču pārdošanas apjoma pieaugumu.

Jaunākie dati liecina, ka Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums «Samsung Electronics Co.» trešajā ceturksnī saglabājis līderpozīcijas, piegādājot 83,3 miljonus viedtelefonu, kas ir par 9,5% vairāk nekā pērn.

Otrajā vietā ierindojies konkurents «Apple» ar 46,7 miljoniem piegādātu tālruņu, bet trešo vietu ieņem Ķīnas uzņēmums «Huawei», kas piegādājis 39,1 miljonu telefonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu