«Samsung» sāks tirgot pārtaisītos viedtālruņus «Galaxy Note 7»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dienvidkorejas tehnoloģiju kompānija «Samsung» nākamnedēļ sāks pārdot pārtaisītos viedtālruņus «Galaxy Note 7», kurus pērn bija jāatsauc no tirgus, jo to akumulatori eksplodēja, otrdien vēstīja plašsaziņas līdzekļi.

«Samsung Electronics» atteicās komentēt izskanējušo informāciju.

Ierīču atsaukšana kompānijai izmaksāja miljardiem eiro zaudētā peļņā un zīmola uzticamības kritumā.

Visā pasaulē tika atsaukti apmēram trīs miljoni «Galaxy Note 7» ierīču, bet aktīvisti, tostarp «Greenpeace» pauda bažas par to, ka ierīču utilizācija varētu kaitēt videi.

Atsaucoties uz anonīmiem avotiem tehnoloģiju sektorā, ziņu aģentūra «Yonhap» un citi mediji vēstīja, ka «Samsung» sāks pārdot pārtaisītās ierīces ar jauniem akumulatoriem un atjauninātu programmatūru. Ierīču nosaukums tirgū būs «Galaxy Note Fandom Edition» (FE).

To cena nepārsniegs 700 tūkstošus vonu (550 eiro), un to tirdzniecību plānots sākt 7.jūlijā, vēstīja «Yonhap».

«Galaxy Note 7» atsaukšana pērn bija liels trieciens «Samsung» reputācijai, tomēr nesen tirgū nonāca kompānijas jaunais viedtelefons «Galaxy S8», kas guvis pozitīvas kritiķu atsauksmes un kura pasūtījumu rādītāji ir labi.

Aprīlī «Samsung» paziņoja par to, ka ceturkšņa peļņa bijusi lielākā vairāk nekā trīs gadu laikā, lai gan kompāniju pēdējā laikā vajā dažādas problēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu