No šodienas «Spotify» ir pieejams Latvijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pasaules vadošais mūzikas straumēšanas serviss «Spotify» no šīs dienas ir pieejams arī Latvijā, informē «Hill + Knowlton Strategies Latvia» projektu vadītāja Zane Leite.

«Spotify» piedāvā legālā veidā un bez maksas klausīties vairāk nekā 20 miljonus dziesmu, kuras nav jālejupielādē vai jāpērk. Mūziku ar šī servisa starpniecību ir iespējams klausīties datorā, mobilajā tālrunī, planšetdatorā un mājas izklaides sistēmā, vienkārši uzmeklējot jebkuru interesējošo mākslinieku, albumu vai dziesmu.

Tāpat «Spotify» lietotāji var aplūkot un klausīties arī citu lietotāju – draugu, mūziķu vai slavenību – apkopotās dziesmu kolekcijas. Tāpat kā mūzika, arī «Spotify» ir sociāls – tas lietotājiem ļauj dalīties ar savu iecienīto mūziku «Spotify», Facebook, savos blogos un ar e-pasta starpniecību.

«Spotify» ir pasaulē plaši pazīstams kā lietotājiem bez maksas pieejams mūzikas klausīšanās serviss, un tas balstīts uz ienākumiem no reklāmas. Lai klausītos mūziku arī uz mobilajām ierīcēm, ir pieejams maksas «Spotify Premium» serviss.

«Spotify» ir pasaulē veiksmīgākais šāda veida mūzikas serviss, kam ir vairāk nekā 24 miljoni aktīvu bezmaksas mūzikas servisa lietotāju un vairāk nekā seši miljoni lietotāju, kas izmanto maksas pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu