Iedzīvotāji Lieldienās saņēmuši arī savādus zvanus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aptuveni 2500 LMT un «OKartes»  klientu Lieldienās ir atsaukušies krāpniekiem, kas iezvanījušies no ārzemju numuriem +88233010849, +88233010830, +88233010811, informē LMT preses sekretāre Elīna Lidere.

Viņa informēja, ka kopumā šie krāpnieki iezvanījušies vairāk nekā 53 tūkstošiem LMT tīkla lietotāju.

LMT aicina iedzīvotājus rūpīgāk izvērtēt, kādiem numuriem atzvanīt, lai turpmāk izvairītos no šādas krāpniecības. Uzņēmumā norāda, ka šoreiz neņems maksu par Lieldienās veiktajiem zvaniem uz šiem krāpnieciskajiem numuriem, taču aicina visus turpmāk būt uzmanīgākiem.

«LMT operatīvi reaģē uz klientu sniegto informāciju un seko līdzi arī citu valstu operatoru un viņu klientu piefiksētajiem numuriem, tos iespējami operatīvi slēdzot, taču krāpnieki iezvanīšanos veic no arvien jauniem numuriem. Iedzīvotāji tiek īpaši aicināti būt uzmanīgiem, atzvanot neatpazīstamiem zvanītājiem,» skaidro Lidere.

Viņa norāda, ka par šādiem gadījumiem LMT aicina informēt, piezvanot uz LMT bezmaksas informatīvo tālruni vai atsūtot e-pastu.

Jau ziņots, ka Lieldienu brīvdienās cilvēki uz saviem mobilajiem tālruņiem saņēmuši īsziņas ar vīrusu, informēja telekomunikāciju operatora «Bite» pārstāve Ilze Kļaviņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu