Foto: Vīrietis sev krūtīs implantē kompasu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Interneta tehnoloģiju speciālists sev krūtīs implantējis kompasu, lai vienmēr zinātu, kurā virzienā ir ziemeļi, vēsta «Daily Mail».

26 gadus vecais Daņila Litkins samaksājis 355 mārciņas (414 eiro) par ierīci, kas vibrē, kad tā vērsta pret ziemeļiem.

Puisis ir no Krievijas, Novosibirskas. Viņš apgalvo, ka vienmēr bijis apsēsts ar ideju par elektronisko modifikāciju un tic, ka kādreiz tā kļūs par sesto maņu.

Litkins apgalvo, ka ierīces ievietošana krūtīs bijusi ļoti vienkārša.

Reizi dienā ierīce no krūtīm tiek izņemta, lai uzlādētu.

«Es to darīju tikai idejas dēļ. Es domāju, ka tas pāraugs sajūtā. Es vairs nejutīšu vibrāciju un tā vietā jutīšu virzienu,» apgalvo puisis.

Viņš vēlējies zināt, kā ķermenis un smadzenes reaģēs uz jauno ierīci un vēlas tādu pašu ievietot arī savai sievai.

Litkins pats var regulēt ierīces vibrācijas ilgumu un intensitāti.

 

Вчера довелось сделать очень необычную штуку. . . Это микрочип, который крепится в плоскостному пирсингу. Посредством легкой вибрации он обозначает направление тела на север. Как предполагается, это ведёт к тому что человек в дальнейшем интуитивно распознаёт чести света, то есть тренирует внутренний компас. Название этому #northsense. Это первая подобная процедура в России. Разработчик этого девайса @cyborg_nest Первый носитель @aikoven #nskgram #piersib #пирсинг #пирсингновосибирск #киборг #новосибирскнашгород #нск

A post shared by ? Евгений Дьяков (@diakovevgeny) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu