Latvijas zīmols «Just5» laiž klajā savu pirmo viedtālruni «Just5 Spacer»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas zīmols «Just5» paziņo par ienākšanu viedtelefonu tirgū un prezentē «Just5 Spacer» modeli. 

Kā informē uzņēmuma pārstāvji, «Just5 Spacer» pamatā ir pati jaunākā viedtelefonu platforma «MediaTek MT6582M» un to darbina «Android Jelly Bean 4.2.2» operētājsistēma.

Uzņēmumā skaidro, ka atšķirībā no izplatītās «MT6589» platformas, «Android MediaTek MT6582M» platforma sevī apvieno četrus «ARM Cortex-A7» (1,3 GHz) kodolus ar divkodolu grafisko paātrinātāju Mali-400MP2, uz kā rēķina tiek panākta maksimāla 3D spēļu ātrdarbība, Full HD video atskaņošanas iespējas un augsts «Android» interfeisa darbības ātrums.

Viedtālrunis «Just5 Spacer» ir aprīkots ar piecu collu 960х540 augstas izsķirtspējas skārienjūtīgu qHD displeju, astoņu megapikseļu fotokameru (ar autofokusu un zibspuldzi), frontālo fotokameru videozvaniem (izšķirtspēja divi megapikseļi), divu SIM karšu atbalstu, viena GB operatīvo un četru GB iebūvēto atmiņu, «Bluetooth» un «Wi-Fi» moduļiem.

Ir iespējams arī mikro SD kartes atbalsts, kas ļauj palielināt atmiņas apjomu par līdz pat 32 GB. Komplektācijā ietilpst uzreiz divi ārējie maināmie paneļi – melns un balts.

Viedtālruni varēs iegādāties par 99 latiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu