Tagad varēs «iečekoties» arī Saeimā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Saeima, CC BY-ND 2.0

Tagad Latvijas parlamentam ir savs konts arī sociālajā tīklā «Foursquare» - viesojoties Saeimā, ikviens šī sociālā tīkla lietotājs var atzīmēt savu atrašanās vietu, informē Saeimas Sabiedrisko attiecību birojā.

Tieši dialogs ar sabiedrību ir būtiska parlamenta darba sastāvdaļa, uzsver Saeimas pārstāvji.

Saeimā atgādina, ka jaunumiem no Latvijas parlamenta var sekot līdzi, kā arī saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem par Saeimas darbu oficiālajā parlamenta «Twitter» kontā »@jekaba11». Iespēju iegūt jaunāko informāciju par svarīgāko likumdošanā un Saeimas darbā šobrīd izmanto gandrīz 9000 tūkstoši cilvēku, un parlaments tajā publicējis jau teju 7000 vēstījumus.

Jau vairāk nekā četrus gadus spilgtākos mirkļus gandrīz 16 000 fotogrāfijās no Latvijas parlamenta darba iespējams apskatīt Saeimas «Flickr» kontā. Savukārt parlamenta ikdienas darba aizkulisēm fotogrāfijās un video no šī gada vasaras var sekot līdzi Saeimas «Instagram» profilā »@jekaba11».

Video par amatpersonu oficiālajām tikšanām un vizītēm, pasākumiem, kā arī izglītojošus video var noskatīties Saeimas «Youtube» kanālā.

Latvijas parlaments šajā sociālajā tīklā publicējis vairāk nekā 700 video, tie apskatīti teju 150 000 reizes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu