Noskaidrots diennakts laiks, kad vislabāk nodarboties ar seksu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas pētnieki izskaitļojuši diennakts laiku, kad vislabāk nodarboties ar seksu. Speciālisti uzskata, ka optimālais seksuālo aktivitāšu laiks ir 45 minūtes pēc pamošanās, ar noteikumu, ja mosties 6:45 no rīta.

Kā vēsta ārvalstu mēdiji, pētījumā piedalījās 1000 dalībnieki, kuri tika aptaujāti par to, kādā diennakts stundā, pēc viņu domām, ir vislabāk nodarboties ar seksu, lai sasniegtu vislielāko baudu. Balstoties uz brīvprātīgo pētījuma dalībnieku atbildēm, pētnieki sastādīja tabulu, kurā bija norādīti un sagrupēti diennakts laiki, kad vislabāk būtu veikt intīmās aktivitātes.

Rezultātā izrādījās, ka lielākā daļa dalībnieku ar seksu vislabprātāk nodarbojas no rīta, neilgi pēc pamošanās.

Pētnieki skaidroja, ka tā saucamais «rīta sekss» cilvēka smadzenēm liek izstrādāt lielāku endorfīnu jeb laimes hormonu daudzumu, nekā sekss citā diennakts laikā. Ja cilvēks ar seksu nodarbojas no rīta, tad viņš var iegūt enerģiju visai turpmākajai dienai.

Pētnieki arī iesaka cilvēkiem doties pie miera ne vēlāk kā ap desmitiem vakarā, jo tad cilvēks var nakts laikā piedzīvot visas nepieciešamās un veselībai svarīgās miega fāzes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu