Aptauja: Veģetāriešiem ir mazāk seksa nekā gaļēdājiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai arī veģetārieši apgalvo, ka viņu dzīvesveids ir krietni veselīgāks nekā gaļēdājiem, tomēr, kā liecina jauna aptauja, guļamistabā gaļēdāji ir krietni vien varošāki.

Tomēr, pirms tu ielidini miskastē sava tofu siera kluci un meties pie tuvējā miesnieka pēc jēra stilba, jāpiebilst, ka šo aptauju ir veicis neviens cits kā gaļas pārstrādes uzņēmums «Gourmet Meat Club».

Aptauja liecina, ka 42 procenti no tiem britiem, kuri pārtikā regulāri lieto gaļu, vismaz reizi nedēļā nodarbojas ar seksu, kamēr starp veģetāriešiem tādi ir tikai 16 procenti.

Ja aptaujas rezultātus sadala attiecīgi pa valstīm, tad starp velsiešiem ir augstākie rādītāji, proti, 49 procenti velsiešu, kas ikdienā ēd gaļu, apgalvoja, ka ar seksu nodarbojas vismaz reizi nedēļā.

Vispopulārākais ēdiens, ar ko gaļēdāji mēdz pirms kaislīgas nakts iepriecināt savu partneri, ir steiks, cepetis vai spageti ar Boloņas mērci.

Nav pārsteigums, ka pēc šīs aptaujas publicēšanas veģetārieši izrādīja savu neapmierinātību ar tik absurdu pētījumu.

«Veģetārieši ar seksu nodarbojas tikpat bieži cik gaļēdāji. Tiesa, jāatzīst, ka man sekss kādu laiciņu nav bijis, tomēr es tāpēc netaisos sākt ēst gaļu. Es labāk riskēšu un turpināšu mieloties ar tofu,» atzina 41 gadu vecā Saseksas iedzīvotāja Sandra O’ Salivana.
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu