Kāpēc Kims Čenuns līdzi vadā vairākas personīgās mazmājiņas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Daži līdzi vienmēr nēsā sedziņu vai kādu mīksto mantiņu, lai, esot projām no mājām, justos droši. Tomēr Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns ar tādiem niekiem nenodarbojas – viņš līdzi vadā personīgās tualetes.

Kā vēsta Dienvidkorejas laikraksts «Chosun Ilbo», 11. jūnijā Kims ieradās Singapūrā, lai tiktos ar Donaldu Trampu. Drošības nolūkos Ziemeļkorejas līderis līdzi bija paņēmis arī pārvietojamo tualeti.

Patiesi, izrādās, ka Kims nekad savas mājas neatstāj bez personīgās mazmājiņas. Turklāt tās viņam vienmēr līdzi ir vairākas. Ziemeļkorejas līdera mersedesā ir ārkārtas pods, bet starp pavadošajām mašīnām ir vēl atsevišķs tualetes automobilis.

Katram ir zināms, cik nepatīkami garā ceļojumā ir izmantot publiskās tualetes, tāpēc ir saprotama šāda Kima kaprīze. Turklāt šī tualete ir svarīga arī prezidenta drošībai, proti, Kima izkārnījumi satur svarīgu informāciju par līdera veselību, tāpēc tie nedrīkst nokļūt ļaunprāšu rokās.

«Cilvēka zarnu trakts satur vairāk baktēriju, nekā ir pārējā ķermenī kopā. Informācija, ko iespējams iegūt no šīm baktērijām, var izrādīties ļoti vērtīga ļaundariem,» atklāja ārsts Žans Pjērs Raufmans.

Zarnu mikroflora var kalpot kā pirkstu nospiedums. Tā satur unikālu DNS, kā arī var atklāt detalizētu informāciju par cilvēka veselības stāvokli.

Kimam, kurš savu tēlu ir centies radīt spēcīgu un varenu, ļoti svarīgi ir informāciju par savu veselības stāvokli un savus ekskrementus turēt pie sevis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu