Domāja, ka meteorīts, izrādījās – lidmašīnas tualetes saturs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kāda Indijas ciema iedzīvotājus pamatīgi izbiedējis no debesīm nokritis «meteorīts», tomēr pēc ekspertu pieaicināšanas atklājies, ka tas vis nav nekāds meteorīts, bet - lidmašīnas tualetes saturs.

Milzīgais «akmens» gabals, kas nogāzās labības lauka vidū, atstājot zemē pamatīgu krāteri, patiesībā nebija eksotisks viesis no kosmosa, bet gan fekālijas no lidmašīnas tualetes jeb «zilais ledus», vēsta izdevums «Indian Press».

Šķebinošo patiesību par «meteorīta» patieso izcelsmi atklāja zinātnieki no Indijas Meteoroloģiskā centra, kad tika izanalizēti «akmens» paraugi. Izrādījās, tas sastāv no cilvēka ekskrementiem.

Nelāgi ir tas, ka ciema iedzīvotāji daļu «meteorīta» jau bija sadrupinājuši mazākos gabalos un aiznesuši mājās kā suvenīrus.

«Objekts tika identificēts kā cilvēka izkārnījumu blāķis, kas izsviests no lidmašīnas,» paskaidroja eksperts Viveks Kalja (Vivek Kalia).

Aviācijas eksperti skaidroja: ja atkritumi tiek izsviesti no lidmašīnas lielā augstumā, kamēr tiek līdz zemei, tie sasalst.

Indijas varas pārstāvji jau paziņojuši, ka attiecīgajai aviokompānijai nāksies maksāt bargu soda naudu par nogāzušos ekskrementu radīto postažu un izbīli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu