Sirmgalvis ar paštaisītu raķeti atkal gatavojas pierādīt, ka Zeme ir plakana (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālajos tīklos zināmais un plaši izsmietais plakanas Zemes sazvērestību teorijas piekritējs Maiks Hjūss (Mike Hughes), kurš jau 2017. gada novembrī solīja uzšauties debesīs un atbrīvot cilvēci no meliem par to, ka Zeme ir apaļa, paziņojis, ka viņam tagad ir jauna, uzlabota raķete.

Iepriekšējā gada novembrī 61 gadu vecais Hjūss paziņoja, ka ar paštaisītu tvaika raķeti plāno sasniegt 550 metru lielu augstumu, uzņemt fotogrāfijas, kas pierāda to, ka Zeme ir plakana, un ar izpletni nolaisties atpakaļ uz Zemes, kamēr raķete nokritīs 1,6 kilometrus tālāk. Hjūss stāstīja, ka raķete spēs attīstīt 800 kilometru stundā lielu ātrumu.

Tomēr ASV Zemes dienests Hjūsa projektu ātri vien apturēja, jo raķetes plānotā nokrišanas vieta nav viņa īpašumā.

Tomēr tagad Hjūsa jaunā raķete spēšot pacelties gaisā vertikāli un nepārkāps nekādu īpašumu robežas. Tiesa, lai varētu novērot zemeslodes izliekumu, viņam būs jāpaceļas vairāk nekā 10 kilometru augstumā – daudz augstāk, nekā Hjūss plānoja iepriekš.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu