Notikumu un panākumu Latvijas sportā šogad bija gana, lai teiktu, ka ar Top 10 atskatu nepietiek. Lūk, vēl daži brīži, kurus vērts pieminēt.

Kaspars Stupelis

​Blakusvāģu motokrosa kantētājs Kaspars Stupelis šogad kļuva par četrkārtēju pasaules čempionu.

Stupelis kopā ar nīderlandieti Etjēnu Baksu nodrošināja savu otro kopējo pasaules čempiona titulu, atkārtojot 2015. gadā iespēto.

Pirmos divus titulus Stupelis izcīnīja 2003. un 2004. gadā kopā ar nīderlandieti Danielu Vilemsenu, ar kuru kopā viņš startēs 2020. gadā.

"Riga FC"

Latvijas čempionvienība futbolā "Riga FC" teju sasniedza UEFA Eiropas līgas grupu turnīru, kvalifikācijā uzveicot Polijas un Somijas čempionvienības.

Noslēdzošajā kārtā rīdzinieki piekāpās Dānijas čempionvienībai "Kobenhavn" divu spēļu summā ar 2:3. 

Būtībā vieni gūti vārti pietrūka, lai "Riga FC" kļūtu par otro Latvijas futbola klubu, kas spēlējis Eiropas līgas grupu turnīra. 2009. gadā tas izdevās FK "Ventspils" komandai.

​Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko

Latvijas tenisistēm šī nebija tā labākā sezona, tomēr abas ir pasaules elitē, atrodoties WTA vienspēļu ranga labāko Top 50.

Sevastova sezonu noslēdza 25. vietā pasaules rangā, bet Ostapenko ierindojas 45. pozīcijā.

Šogad vasarā Latvijā pirmo reizi norisinājās WTA līmeņa turnīra. Jūrmalā notikušajās sacensībās par vienspēļu turnīra uzvarētāju kļuva Sevastova, kura izcīnīja savu ceturto WTA vienspēļu titulu

Ostapenko sasniedza finālu Jūrmalā notikušajā dubultspēļu turnīrā, taču cieta tajā zaudējumu.

Tieši sezonas beigas Ostapenko bija veiksmīgākas. Viņa iekļuva finālā divos turnīros pēc kārtas, turklāt sacensībās Luksemburgā viņa izcīnīja savu trešo WTA vienspēļu titulu karjerā.

Vēl vērā ņemams notikums bija Sevastovas un Ostapenko duelis Štutgartes turnīrā. Viņām šis bija otrais savstarpējais mačs, iepriekšējais notika 2015. gadā. Abos uzvarējusi Sevastova.