Šā gada izskaņā dziedātāja un radio balss Liene Ušakova sociālajos tīklos izteica brīdinājumu citām daiļā dzimuma pārstāvēm par kādu vīrieti vārdā Ronalds Alpe, kurš izmantojot sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. 

Kā vēstīja Liene, abiem izveidojies galvu reibinošs romāns, kura laikā Ušakova viņam sarakstē atklājusi savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtījusi seksa video. Tam pāri - vīrietim ir pieejami arī Lienes pases un citi dati. 

Kā vēlāk atklājies, vīrietis, neraugoties uz to, ka ir precējies ar gaidībās esošo šova "Latvijas princese" zvaigzni un audzina divus bērnus, apkrāpis vēl vismaz 500 sievietes. 

Pēcāk Ušakova publicēja viņas un Alpes saraksti, kā arī telefonsarunas ierakstu, kurā vīrietis, raudot klausulē, atzīst savu vainu un izmisīgi vaicā, ko Liene vēlas saņemt par "Facebook" ieraksta izdzēšanu, kā arī norāda, ka būtu viņai atklājis visu patiesību, ja "mīlnieki" būtu atsākuši tikties. 

Lai arī drāma šobrīd ir norimusi, Lienes ieraksts vietnē "Facebook" laiku pa laikam saņem jaunus komentārus, kurā sievietes atklāj savu pieredzi ar šo donžuānu.