Meiteņu sapnis - milzīga peldoša vienradžu sala Filipīnās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Vienradžu mīļiem Filipīnas ir sagādājušas pārsteigumu - vien 130 kilometru attālumā no Filipīnu galvaspilsētas Manilas ir uzcelta vesela peldoša rozā vienradžu sala. Milzīgā vienradžu sala aizņem 4100 kvadrātmetrus jūras krasta platības jeb ir uz ūdens uzbūvēts rozā atrakciju parks astoņu basketbola laukumu lielumā, ar vairākiem slidkalniņiem, šūpolēm un pat cilvēku «lielgabalu».

Peldošā vienradžu sala ir lielākais peldošais atrakciju parks Āzijā, kas atvērts plašākai publikai pavisam nesen - 2017. gada aprīlī. Tolaik atrakciju parks aizņēma 3400 kvadrātmetrus, taču šogad parka īpašnieki nolēma parku paplašināt un ieviest vēl sešas jaunas atrakcijas.

☀️?

A post shared by Daryll (@daryllcs) on

3/3 ☀️?

A post shared by Daryll (@daryllcs) on

Pēc kārtīgas iztrakošanās atrakciju parkā apmeklētāji droši var iemesties ūdenī un atveldzēties. Savukārt pavisam nogurušajiem ir speciāla atpūtas zona smilšainajā pludmalē tieši iepretim vienradžu parkam.

Color your summer here ? #inflatableislandph

A post shared by Home of Unicorn Island (@inflatableisland) on

Rozīgi violetajā atpūtas zonā apmeklētāji var veldzēties ar parka īpašajiem rozā kokteiļiem un remdēt izsalkumu ar saldajām uzkodām.

Lai arī šī vieta patiesi izskatās kā cukurvates, varavīksnes un vienradžu mājvieta, tomēr Filipīnās šobrīd plosās masalu uzliesmojums. Pirms rezervē lidojumu biļetes, pie reizes ieplāno arī vakcinēšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu