Rīgas «Dinamo» pagarina līgumu ar Dārziņu; pievienojas arī Krievijas aizsargs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu, kā arī piesaistījusi aizsargu Dmitriju Šuļeņinu no Krievijas, pirmdien vēsta klubs.

Dārziņš aizvadītajā KHL sezonā laukumā devās 24 spēlēs, komandai pievienojoties novembrī, pēc ceļgala traumas sadziedēšanas.

24 mačos Dārziņš guva 5 vārtus, atdeva 14 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 4 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +2, vidēji laukumā pavadot 18 minūtes un 42 sekundes.

Dārziņš pirmajās trijās KHL sezonās pārstāvēja tieši Rīgas «Dinamo» komandu, bet 2011.gadā noslēdza trīs sezonu līgumu ar Kazaņas «Ak Bars». Vēlāk viņš tika aizmainīts uz Čeļabinskas «Traktor», bet 2013.gada beigās atstāja šo komandu un 2014.gada sākumā atgriezās Latvijas vienībā.

Savā KHL karjerā Dārziņš 442 spēlēs izcēlies ar 93 vārtiem un 136 rezultatīvām piespēlēm.

Pirms tam Dārziņš spēlējis arī klubos Ziemeļamerikā, Somijā, Čehijā un Baltkrievijā.

Patlaban 32 gadus vecais Dārziņš Latvijas izlasei palīdzējis astoņos pasaules čempionātos, kā arī piedalījies divās olimpiskajās spēlēs.

Dārziņš savainojuma dēļ nepiedalījās arī šī gada pasaules čempionātā.

Rīgas «Dinamo» komanda noslēgusi līgumu ar Dmitriju Šuļeņinu, kurš iepriekš pārstāvēja KHL klubu Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Aizvadītajā KHL sezonā 32 spēlēs Šuļeņins atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -5, bet izslēgšanas spēlēs viņš divos mačos atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Kopumā KHL aizvadījis 92 mačus, guvis divus vārtus, atdevis 11 rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu