Rīgas «Dinamo» noslēdz pārbaudes līgumus ar Skvorcovu un Pavlovu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» noslēgusi pārbaudes laika līgumus ar uzbrucējiem Gunāru Skvorcovu un Vitāliju Pavlovu, informē klubs.

Pašlaik 28 gadus vecais Skvorcovs profesionāļa karjeru sāka «Liepājas metalurga» komandā, bet kopš 2012.gada viņš spēlē Rīgas «Dinamo». Pagājušajā sezonā uzbrucējs 49 mačos atzīmējās ar trim vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Kopumā KHL čempionātā Skvorcovs 286 spēlēs atzīmējies ar 21 vārtiem un 28 rezultatīvām piespēlēm. Latvijas valstsvienības rindās viņš piedalījies trijos pasaules čempionātos.

Tikmēr 29 gadus vecais Pavlovs arī pirms tam spēlēja «Liepājas metalurgā», kā arī Kazahstānā, bet Rīgas klubā viņš ir kopš 2012./13. gada sezonas. Pēc 2014.gada Soču olimpiskajām spēlēm tika diskvalificēts uz 18 mēnešiem par aizliegto vielu lietošanu, tomēr viņš pa to laiku uzspēlēja Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) un pēc tam atgriezās Rīgas «Dinamo».

Pagājušajā sezonā Pavlovs 34 spēlēs atzīmējās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet kopumā viņš KHL čempionātā 186 spēlēs izcēlies ar 13 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm.

Latvijas valstsvienību uzbrucējs pārstāvējis Soču olimpiskajās spēlēs un četros pasaules čempionātos - arī šogad, kad astoņos mačos palika bez rezultativitātes punktiem.

Rīgas «Dinamo» aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus «Dinamo» palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Rīdzinieki šajā starpsezonā papildinājušies arī ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski un aizsargu Kristapu Sotnieku, kā arī šajā pašā pozīcijā spēlējošajiem kanādiešiem Marku Zaneti, Metjū Majoni un krievu Dmitriju Šuļeņinu.

Tāpat vienības rindās atgriezies Andris Džeriņš un zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kā arī pagarināti līgumi ar Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Oskaru Batņu, Frenku Razgalu, Paulu Svaru un Robertu Kaļķi, Gintu Meiju un kanādieti Brendonu Makmilenu, kā arī piesaistīts viņa tautietis Kevins Klārks.

Savukārt pārbaudes laika līgumi noslēgti ar aizsargu Robertu Mamčicu, kā arī uzbrucējiem Egilu Kalnu un Rihardu Mareni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu