Filma «Oušenas 8» no šīs nedēļas skatāma arī Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No šīs nedēļas arī Latvijas kinoteātros sāk izrādīt ASV īpaši veiksmīgi startējušo piedzīvojumu komēdiju «Oušenas 8» (Ocean’s 8), kurā galvenajās lomās triumfē izcilās un šarmantās Amerikas šovbiznesa sievietes. «Oušena» triloģijas turpinājums - astoņu dāmu izpildījumā.

Filmas «Oušenas 8» galvenajās lomās iejūtas tādas spožas zvaigznes kā Sandra Buloka («Oskars» par lomu drāmā «Neredzamā puse»), divkārtējā «Oskara» laureāte Keita Blanšeta («Jasmīnas stāsts»), Anna Hetaveja («Oskars par lomu mūziklā «Nožēlojamie»), Helēna Bonema Kārtere («Karaļa runa»), Mindija Kalinga (seriāls «The Office»), Sāra Polsone «Kerola», visā pasaulē populārā dziedātāja Rianna un repere Okvafina.

Filmas scenārija pamatā ir «Oušena» filmu tipa stāsts ar it kā tik paredzamo norises gaitu – nozieguma plānošana kurai Debija Oušena velta vairāk nekā piecus gadus, atrodoties apcietinājumā par iepriekš paveiktu noziegumu, un spraigi asprātīga izpilde. Īpaši atlasīta komanda - blēde Lū, juveliere Amita, kabatzagle Konstance, zagtu mantu tirgone Temija, hakere Devītniece un tērpu māksliniece Roza. Kā arī žilbinošs mērķis - nozagt 150 miljonus dolāru vērtu briljantu rotu, kas ir ap kaklu slavenajai aktrisei Dafnei Klūgerei, Metropoles muzeja balles goda viešņai, slavenajā «Met Gala» pasākumā.

Tomēr vai tiešām viss ir tik paredzams? Turklāt sieviešu – afēristu izpildījumā filmai tiek piešķirts papildu šarms, nemazinot patīkamo piedzīvojumu spriedzi visas afēras norises laikā.

Piedzīvojumu komēdijas «Oušenas 8» režisors un viens no scenārija autoriem ir Gerijs Ross («Bada spēles»), bet papildus galvenajām sieviešu lomu izpildītājām filmā piedalās arīdzan Ričards Armitedžs («Hobita» triloģija) un britu šovbiznesa spīdeklis Džeimss Kordens, kurš ar saviem slavenību karaoke video vairākkārt ir lauzis YouTube skatījuma rekordu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu