Slavenības šokē glezna ar kailu Trampu, Vainstīnu, Speisiju...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas Mākslas akadēmijā, kur norisinājās ikgadējais «Tribeca» labdarības pasākums, īpaši uzaicinātās slavenības piedzīvoja nelielu šoku, proti, visu viesu aplūkošanai akadēmijā eksponēts provokatīvs gleznotājas Endželas Čainas (Angela China) darbs «Ķeizara jaunās drēbes» («The Emperor’s New Clothes»).

Gleznā attēlota ietekmīgu, bet vienlaikus skandalozi slavenu vīriešu orģija - kaili uzgleznoti seksuālā uzmācībā apsūdzētie Bils Kosbijs, Kevins Speisijs, Holivudas «seksa maniaks» Hārvijs Vainstīns un pat ASV prezidents Donalds Tramps.

Glezna piesaistīja vairāku slavenību uzmanību. Kāds aculiecinieks raksta, ka aktrise Džuliana Mūra (Julianne Moore) esot vairākkārt atskatījusies uz kailajiem kungiem.

Bart Freundlich un Julianne Moore
Bart Freundlich un Julianne Moore Foto: Reuters/Scanpix

Darbu iedvesmojusi Pablo Pikaso 1907. gada glezna «Aviņonas meitenes», kas iezīmēja jauna glezniecības žanra - kubisma sākumu.

Darbs tiek tirgots par 30 000 dolāru. Māksliniece paziņojusi, ka plāno ieņēmumus par gleznu ziedot labdarībai.

Brooke Shields
Brooke Shields Foto: Reuters/Scanpix

Atgādinām, ka pagājušā gada oktobrī pasauli pāršalca Hārvija Vainstīna seksa skandāls, daudzas Holivudas aktrises cita pēc citas atklāja šā ietekmīgā filmu industrijas producenta patieso dabu. Pēc neskaitāmām apsūdzībām seksuālā vardarbībā gluži kā domino kauliņi Holivudā krita arī citi vīrieši. Kustība sociālajos tīklos ar tēmturi #MeToo atklāja daudzus noziedzīgus nodarījumus pret sievietēm un arī vīriešiem.

www.angelachina.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu