9. jūlijā būs izmaiņas vairāk nekā 200 reģionālo autobusu maršrutu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Pirmdien, 9.jūlijā, kas šogad ir brīvdiena pēc Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta, būs izmaiņas vairāk nekā 200 reģionālo autobusu maršrutos, informēja «Autotransporta direkcijā».

Direkcijā pavēstīja, ka 9.jūlijā starppilsētu un vietējās nozīmes maršrutu autobusi kursēs pēc brīvdienu kustības saraksta - vairākos maršrutos sabiedriskais transports kursēs retāk, bet atsevišķos maršrutos reisu skaits palielināsies.

Izmaiņas gaidāmas maršrutos, kur sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošina 11 pasažieru pārvadātāji - «Nordeka», «Cata», «VTU Valmiera», «Liepājas autobusu parks», «Rēzeknes autobusu parks», «Tukuma auto», «Dobeles autobusu parks», «Jelgavas autobusu parks», «Jēkabpils autobusu parks», «Gulbenes autobuss» un «Madonas ceļu būves SIA».

Pirms brauciena iedzīvotāji ir aicināti pārbaudīt aktuālo kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv vai jautājumu gadījumā vērsties pie pārvadātāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu