Slavenā šefpavāra Entonija Bordeina mirstīgās atliekas «iestrēgušas» Francijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brent N. Clarke / TT NYHETSBYRÅN

ASV šefpavāra un TV pārraižu vadītāja Entonija Bordeina (Anthony Bourdain) mirstīgās atliekas nenokārtotu formalitāšu dēļ ir iestrēgušas Francijā, izdevumam «The Post» paziņoja šefpavāra māte Gledisa Bordeina.

Bordeina ģimene joprojām gaida, kad Francijas valdība ļaus šefpavāra ķermenim atgriezties ASV uz apbedīšanu, atliekot bēres uz nenoteiktu laiku.

«Francija pāris dienas neatļaus nosūtīt viņa mirstīgās atliekas uz mājām formalitāšu dēļ,» informēja Gledisa Bordeina. «Es tur dzīvoju piecus gadus – šajā valstī nekas netiek darīts ātri.»

Šefpavāra māte piebilda, ka viņas dēla bēru plāni ir Bordeina sievas Otāvijas Bordeinas rokās, jo Otāvija joprojām likumīgi ir viņa tuvākā pārstāve.

«Lai gan viņi bija pašķīrušies, Otāvija atbildēs par notiekošo. Mēs neesam runājušas pāris dienas, bet esmu pārliecināta, ka viņa ir tik pat salauzta kā es,» piebilda Bordeina.

Lai gan Bordeins un viņa sieva dzīvoja atsevišķi, laulātie oficiāli nebija šķīrušies un turpināja uzturēt labas attiecības, kopīgi audzinot viņu 11 gadus veco meitu Arianu.

Kā ziņots iepriekš, Bordeins 61 gada vecumā Francijā, Elzasas ciematā Kaizersbergā tika atrasts miris savā viesnīcas numuriņā, pakāries halāta jostā.

Tiesībsargājošās iestādes piebilda, ka viņiem nav aizdomu par slepkavību un Bordeina ķermenim tiks veiktas toksikoloģijas pārbaudes, lai noteiktu, vai nāves brīdī viņš bija lietojis kādus medikamentus, narkotikas vai alkoholu.

Bordeins jau agrāk ir publiski apspriedis savu cīņu ar depresiju,

2010. gadā memuāros rakstot par «bezmērķības un regulāru pašnāvniecisku domu» sajūtām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu