Negaidīti miris smagā metāla grupas «Pantera» bundzinieks Vinnijs Pols

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Piektdienas, 22. jūnija naktī 54 gadu vecumā negaidīti nomiris smagā metāla grupas «Pantera» bundzinieks un dibinātājs Vinnijs Pols, savā «Facebook» lapā paziņoja grupa.

«Vinsents Pols Ebots jeb Vinnijs Pols ir miris,» rakstīja «Pantera». «Pols ir labāk pazīstams ar savu bundzinieka darbu grupās «Pantera» un «Hellyeah». Pašlaik nav pieejama nekāda cita informācija. Ģimene lūdz, lai jūs šajā laikā ievērotu viņu privātumu.»

Tiek ziņots, ka bundzinieks nomira Lasvegasā, kamēr gulēja, taču viņam tiks veikta medicīniskā ekspertīze, lai noskaidrotu precīzu nāves cēloni. Pēc ekspertīzes Pola ķermenis tiks nogādāts Teksasā, kur viņu apglabās kopā ar māti un brāli.

Pols 1981. gadā dibināja grupu «Pantera» kopā ar savu brāli, virtuozo ģitāristu Derelu Ebotu un basģitāristu Reksu Braunu. Lai gan pirmā desmitgade grupai bija smaga, agrajos astoņdesmitajos, ierakstot trīs albumus ar veiksmīgiem mūziķiem, «Pantera» piesaistīja grupai dziedātāju Filu Anselmo, noformējot grupas klasisko četrotni.

#Pantera #rexbrown #vinniepaul #philanselmo #dimebagdarrell

A post shared by Pantera (@panteraofficial) on

Par dziedātāja pēkšņo nāvi sociālajos tīklos jau ir paspējuši izteikties vairāki mūziķi, paužot līdzjūtību bundzinieka ģimenei, kā arī vēstot par Pola labajām īpašībām – sirds siltumu, jautrību un iedvesmas pilno garu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu