«Spurs» par Lenarda pāreju «76ers» komandai izvirzījusi nosacījumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Joprojām nav skaidrības par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» līdera Kavai Lenarda nākotni. Viņš pats galvenajam trenerim Gregam Popovičam apstiprinājis, ka vēlas pamest Teksasas komandu. Medijos izskanējušas dažādas versijas par Lenarda karjeras turpmākajiem līkločiem.

27 gadus vecajam uzbrucējam vēl spēkā ir viena gada vienošanās ar «Spurs», bet, visticamāk, viņš Sanantonio vienībā nākamajā sezonā nespēlēs.

Viena no Lenarda tīkotājām ir Filadelfijas «76ers» komanda.

«Yahoo Sports» raksta, ka «Spurs» Filadelfijas klubam izvirzījusi nosacījumus, ar kādiem tā piekrīt basketbolista maiņai. Sanantonio vēlas divus «76ers» spēlētājus un trīs NBA drafta nākotnes pirmās kārtas izvēles tiesības.

«76ers» gan šaubās, vai ir vērts riskēt, zinot, ka pēc nākamās sezonas Lenards var kļūt par brīvo aģentu un pēc tās pamest Filadelfiju.

Iepriekš izskanēja informācija, ka «76ers» apmaiņā pret Lenardu ir gatava «Spurs» atdot Robertu Kovingtonu, horvātu Dario Sariču un 2021. gada drafta pirmās kārtas izvēles tiesības.

Pats Lenards esot izteicies, ka labprāt savu karjeru turpinātu vienā no Losandželosas komandām - «Lakers» vai «Clippers».

«Spurs» Lenards pārstāv kopš 2011. gada. 2013./2014. gada sezonā viņš kļuva par NBA čempionu un tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu