Rudens modē sūnu zaļais, tehniski piegriezumi un kontrasti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

COS 2018. gada rudens-ziemas sezonas kolekcija smeļas iedvesmu divās izteiksmīgās tēmās, ko iedvesmojusi starpdisciplīnu izpēte: reālā vai iztēlotā daba un notikumi, kas uzlabo, pilnveido visu nepabeigto. Rezultātā tapusi klasisku garderobes elementu kolekcija ar izmainītām proporcijām un inovatīviem materiāliem, kas slavina hibrīdas, skulpturālas formas.

Dizaina procesa sākumposmu iezīmē metropoles un dabīgās vides pretnostatījums, kuru kolekcijā īsteno ar aizsargājošiem un fakturētiem apģērbiem, ienesot brīvā laika tērpus lielpilsētā. Modulāri vīriešu apģērbi atgādina tehniskas darba drēbes un atrodami līdzās pagarinātiem sieviešu cimdiem, piedāvājot modernu skatījumu uz apģērbiem, kas aizsargā no sliktiem laika apstākļiem.

Kolekcijas krāsu palete atspoguļo kontrastējošas tēmas, sezona ir veidota no dabas iedvesmotiem zaļajiem un brūnajiem toņiem, ko papildina zaļgandzeltenais un pieklusināta ceriņkrāsa, kas sastopama līdzās vēsākiem, industriāliem pelēkajiem, baltajiem un tumšiem petrolejas toņiem.

Kolekcija piedāvā jaunus siluetus – sievietēm sūnu zaļa adīta kleita ir pieejama ar rievojumu un īpaši akcentētu elkoņu daļu, kamēr filca mētelis no dzeltenzaļa melanža ir valkājams ar biksēm un speciāli piegrieztu kreklu, piedāvājot svaigu skatījumu uz proporcijām. Vīles ir pārveidotas un dažiem apģērbiem jostas daļa precīzi iezīmēta, veidojot apjozta priekšauta siluetu.

Kolekcija slavina nepilnības un nepabeigtību visā – vīriešu apģērbos galvenā tematika ir kontrastējoši materiāli un formas. Viegli polsterētā jaka ir titāna pelēkā krāsā, kuras tonis mainās atbilstoši cilvēka ķermeņa temperatūrai, šādi parādot inovatīvu materiālu izmantošanu, kamēr vēl joprojām aktuāla ir apģērbu valkāšana kārtās, piedāvājot pagarinātu bezpiedurkņu vesti kombinācijā ar fakturētu kreklu un platām džersija biksēm, apliecinot drosmīgu un negaidītu formu izmantošanu kolekcijā.

Apģērbus papildina hibrīda aksesuāru sērija: augstpapēžu apavi ar rievotu, sportisku zoli un aktualizēti Velingtona zābaki no īpaši mirdzošas ādas sievietēm, zābaki ar rāvējslēdzēju sānu daļā un kvadrāta formas purngalu vīriešiem. Galvenie funkcionālie priekšmeti ir salokāma ādas soma kuba formā, pārliela iepirkšanās soma un filca mugursoma pelēkbrūnos toņos. Tiek piedāvāti arī rievoti auskari no sudraba.

*Bērnu apģērbi atspoguļo sezonas iedvesmas ar apģērbiem no inovatīviem materiāliem, kur dabas iedvesmotie toņi ir pretstatīti vēsākai paletei. Viegli polsterēta, tehniska piegriezuma jaka ar kapuci dūmakaini pelēkā tonī un drapēta filca kleita no dzeltenzaļa melanža iemieso sezonas atšķirīgo noskaņu un virzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu