Baumo, ka Andrim Bulim ir romāns ar Lieni Skulmi (67)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

Jau labu laiku sabiedrībā baumo ka vienam no seksīgākajiem Latvijas aktieriem Andrim Bulim un skaistuma konkursu rīkotājai Lienei Skulmei ir romāns. Andris šādas baumas noliedz un uzsver, ka ir laimīgs savā ģimenes dzīvē.

Kā informē žurnāls «Kas Jauns», Andris Bulis jau gandrīz desmit gadus ir precējies un viņa ģimenē aug dēls, toties Liene Skulme pagājušā gada oktobrī izšķīrās un nu viena audzina trīs bērnus.

Andris Bulis attiecības ar Lieni Skulmi komentē pavisam vienkārši, mākslinieks uzsver, ka pēdējā pusgada laikā viņiem bijuši vairāki kopīgi projekti, vīrietis sievieti iepazinis pagājušā gada vasarā, kopā filmējoties filmā «Ģed 005», turklāt viņus vieno tikai kopīgs darbs, bet tajā pašā laikā Andris nenoliedz, ka Liene ir ļoti skaista sieviete.

Bulis uzsver, ka viņa darba specifikas dēļ viņu bieži var redzēt kopā ar vairākām sievietēm.

Andra sieva baumās neklausās un ir laimīga laulībā ar savu vīru, attiecībās arī nav nekādu problēmu.

Lai arī Andri un Lieni saista tikai darba attiecības, pāris ir pieķerti kopā dodamies uz Beļģiju. Andris kopā ar Lieni ieradās lidostā un nesa gan savu, gan sievietes bagāžu, un arī reģistrēja abas biļetes lidojumam.

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu