Sautgeits: Astotdaļfināls pret Kolumbiju būs aizraujoša cīņa (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas un Kolumbijas futbola izlašu savstarpējā spēle Pasaules kausa astotdaļfinālā būs aizraujoša cīņa, uzskata angļu komandas galvenais treneris Gerets Sautgeits.

Anglijas valstsvienība ceturtdien G grupas noslēdzošajā mačā ar 0:1 piekāpās Beļģijai. Šīs apakšgrupas noslēgumā pirmā līdz ar to bija Beļģija, kam sekoja Anglija, Tunisija un visbeidzot Panama.

«Šī bija savāda spēle. Mūsu galvenais uzdevums bija spēlētājiem, kuri līdz šim tik daudz nebija devušies laukumā, dot lielāku spēles laiku,» norādīja Gerets Sautgeits.

«Mēs vēlamies uzvarēt futbola spēlēs, tomēr tai pašā laikā zinām, ka mūs gaida atbildīgas cīņas izslēgšanas turnīrā.»

Pasaules kausa astotdaļfinālā Anglijas valstsvienībai pretī stāsies Kolumbija.

«Mums ir jāgatavojas aizraujošam astotdaļfināla duelim. Mūsu pirmais uzdevums bija izkļūt no apakšgrupas, ko arī esam paveikuši. Mums pietiek darāmā, bet pašreizējā situācijā tas nav nekas slikts,» teica Anglijas izlases stūrmanis.

Tikmēr Beļģijas valstsvienība astotdaļfinālā tiksies ar Japānu, bet, ja tā iekļūs ceturtdaļfinālā, pretī jau varētu stāties Brazīlija, kamēr angļiem šis ceļš ir nosacīti vieglāks, jo pretiniece Kolumbijas uzveikšanas gadījumā būs Zviedrija vai Šveice. Līdz ar to Beļģija un Anglija ceturtdien laukumā nekautrējās laist tuvākās rezerves.

«Mačā pret Angliju vairāki debitanti ļoti vēlējās doties laukumā, un tas mani ļoti iepriecināja,» sacīja Beļģijas izlases galvenais treneris Roberto Martiness. «Pateicoties vairāku jauno spēlētāju progresam, tagad esam spēcīgāka komanda, nekā bijām iepriekš.»

«Tagad pienācis laiks domāt tikai un vienīgi par Japānu. Veikt jebkādas prognozes šobrīd ir sarežģīti, jo šis turnīrs pagaidām bijis neprognozējams,» atzina Martiness.

Pasaules kausa izcīņas izslēgšanas turnīrs sāksies sestdien.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu