Maradona pieprasījis tikšanos ar Argentīnas izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Djego Maradona pirms Argentīnas izšķirošās spēles pret Nigēriju vēlas satikt komandu un to sapurināt, lai nedara kaunu visai Argentīnai, ziņo BBC Sport.

Pēc zaudējuma Horvātijas izlasei Argentīnas futbolistiem ir nepieciešama uzvara pār Nigērijas izlasi, lai turpinātu dalību finālturnīrā. Argentīnas futbola leģenda Maradona esot nikns un apbēdināts par komandas sniegumu laukumā.

«Esmu ļoti nikns par komandas parādīto sniegumu spēlē pret Horvātiju. Horvātija nav nekāda Vācija, Brazīlija vai Spānija. Ikvienam spēlētājam, kurš tajā vakarā bija uzvilcis Argentīnas izlases kreklu, būtu jākaunas par parādīto sniegumu,» sacīja Maradona.
Tomēr Maradona, kurš 1986. gadā kopā ar Argentīnas izlasi izcīnīja Pasaules kausu, izteicās, ka tic savai komandai. «Uzskatu, ka komanda aizstāvēs savu godu izšķirošajā spēlē pret Nigēriju,» atzina 57 gadus vecais argentīnietis.

2010. gada Pasaules kausa finālturnīrā Maradona bija Argentīnas izlases galvenais treneris. Komandai bija lielas ambīcijas, kuras tā apliecināja grupu turnīrā, uzvarot visās trīs spēlēs, taču ceturtdaļfinālā komanda cieta sakāvi pret Vācijas izlasi (0:4). Pēc finālturnīra Maradona atstāja Argentīnas izlases galvenā trenera amatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu