«Seksa un lielpilsētas» aktrise paziņo, ka viņas bērns ir transpersona (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sieviešu iemīļotā televīzijas seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Sintija Niksone (Cynthia Nixon) sociālajos tīklos publiski paziņojusi, ka viņas vecākā atvase ir transpersona.

Niksone publiskojusi foto no sava bērna izlaiduma dienas. Pie tā viņa raksta: «Es lepojos ar savu dēlu Semjuelu Džozefu (sauktu arī par Sefu), kurš šomēnes absolvēja koledžu.»

Aktrise apsveic dēlu un visus tos cilvēkus, kuri nebaidās slēpt savu patieso identitāti.

21 gadu vecais Semjuels piedzima kā meitene, tomēr nolēmis mainīt dzimumu un kļūt par vīrieti.

Niksonei ir trīs atvases - jau minētais Semjuels, kā arī 15 gadus vecais Čārlzs Ezikiels no attiecībām ar aktieri Deniju Mozesu (Danny Mozes) un dēls Makss Elingtons, kuru Niksone audzina kopā ar sievu Kristīni Marinoni (Christine Marinoni).

Aktrise neslēpj, ka ir biseksuāla - ar Marinoni viņa mija gredzenus 2012. gadā.

Jau vēstīts, ka 19. martā vietnē «Twitter» Niksone paziņoja, ka kandidēs uz Ņujorkas štata gubernatora vietu.

51 gadu vecā aktrise solīja cīnīties par veselības aprūpes sistēmas uzlabošanu, Ņujorkas metro sistēmas modernizēšanu un pret «masveida ieslodzīšanu».

«Mums apriebušies politiķi, kuriem vairāk rūp avīžu virsraksti un vara nekā mēs,» pavēstīja Niksone, piebilstot, ka lietām ir jāmainās.

Aktrise norādīja, ka lepojas ar to, ka mācījusies valsts skolā, un sūta savus bērnus valsts skolās, taču atzina, ka pašreizējā situācija viņai iedvešot bailes.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu