A-Europa "Es nevaru..." (audio) (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Kaut arī grupas “A-Europa” solists Artūrs Duboks tagad ir gan scenārists, gan režisors, gan operators, mūziku viņš nav aizmirsis.

Audio:

Pēc vairāk nekā divu gadu darba Duboka veidotā asa sižeta filma “Tam, gde končajetsja more” (“Tur, kur beidzas jūra”) ir pabeigta un nupat radiostacijās nonākusi pirmā dziesma “Ņe mogu bez tebja” no filmas oficiālā skaņu celiņa (sountrack).

Īpaši latviešu valodā raidošajām stacijām izveidota dziesmas versija, kas saucas "Es nevaru...".

Filmas skaņu celiņā bez šā singla iekļauta arī jauna pārsteidzoša grupas “Līvi” dziesma krievu valodā – “Riga-London” un Artūra Duboka sarakstītais pagājušā gada aktuālais hits Krievijā – “Radji tebja”, ko izpilda Allas Pugačovas stilists un frizieris Sergejs Zverevs, kas nu jau kļuvis par solo dziedātāju.

Sākotnēji pazīstams kā grupas “Austrumeiropa” solists, Artūrs Duboks pirmo popularitāti guva vairāk nekā pirms 15 gadiem ar dziesmu “Hei, mazā”. Tagad zināma kā “A-Europa”, šī grupa izdevusi divus albumus, kas abi pārdoti Platīna līmenī. Tikko piedzīvojusi nelielu sastāva maiņu, Innas Tiukelli vietā stājoties daudzsološajai fona vokālistei Jekaterinai Soboļevai, grupa ir gatava pierādīt, ka joprojām ir ļoti mīlēta.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu