Semēvics laiž klajā jaunu singlu no šogad izdotā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Bijušais deju popgrupas «100. debija» solists Agris Semēvics laidis klajā jaunu singlu «Viņa zin», kas ir pēdējais singls no šogad izdotā debijas soloalbuma. «Dienā, kad grupa «100. debija» ir kļuvusi tikai četras reizes jaunāka par mūsu Latviju un šodien, joprojām uzstājoties, būtu varējusi plaši atzīmēt dibināšanas ceturtdaļgadsimta jubileju, es izziņoju sava soloalbuma «Lielisko mirkļu albumā…» jaunāko un arī pēdējo vēl nepublicēto singlu,» preses paziņojumā raksta mūziķis.

«Šī kompozīcija ir Ginta Stankeviča īpaši man rakstīta un producēta dziesma ar manis paša sacerētu tekstu, kura pilnībā atbilst kopējam albuma konceptam – romantiska popmūzika pieaugušiem cilvēkiem,» viņš piebilst.

Dziesmu albums «Lielisko mirkļu albumā…» tika izdots 2018. gada 21. februārī, un tā veidošanai nesteidzīgi tika veltīti tieši septiņi gadi, laika atskaiti sākot ar pirmā singla «Paralēli» izziņošanu 2011. gada 21. februārī. Visas albumā iekļautās dziesmas ir ar Semēvica vārdiem, ko pats viņš uzskata par lielāko radošo pienesumu tā radīšanā.

«Jā, bet kopš brīža, kad grupa «100. debija» uz skatuves izpildīja savu pirmo dziesmu, ir pagājuši tieši 25 gadi! Tas viss sākās 1993, gada 3. jūlijā Ogres estrādē un tā dziesma bija ļoti populāra, pat leģendāra grupas Jumprava hita «Vēlreiz» jauna un tajā laikā izteikti moderna versija,» atminas Semēvics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu