310 miljoni eiro par Neimaru? «Real» noliedz šādas baumas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola grands Madrides «Real» noliedz baumas, ka vienība grasās iegādāties Parīzes «Saint Germain» zvaigzni Neimaru.

Iepriekš Spānijas nacionālajā televīzijā (TVE) izskanēja informācija, ka «Real» grasās iegādāties brazīliešu uzbrucēju Neimaru, turklāt pārejas summa tika nosaukta 310 miljonu eiro apmērā.

«Real» šādas baumas noliedza, savā oficiālajā mājaslapā rakstot, ka šī informācija nav patiesa un Madrides vienība nav izteikusi piedāvājumus Neimaram.

«Klubs ir pārsteigts, ka Spānijas publiskā televīzija izziņoja nepatiesu informāciju, to nesaskaņojot ar «Real» vadību,» rakstīts vienības paziņojumā.

Ja «Real» samaksātu 310 miljonus eiro par 26 gadus vecā Neimara iegādi, tā būtu visu laiku dārgākā pāreja futbola vēsturē. Līdz šim lielāko darījumu pagājušajā vasarā veica Francijas vienība PSG, kas par 222 miljoniem no cita spāņu granda «Barcelona» iegādājās Neimaru.

Pagājušajā sezonā Neimars aizvadīja vien 20 spēles Francijas čempionātā, jo sezonas gaitā guva pēdas savainojumu. Šo maču laikā viņš izcēlās ar 19 vārtu guvumiem un vēlāk saņēma arī turnīra labākā spēlētāja balvu.

Šobrīd Neimars atrodas Krievijā, kur kopā ar Brazīlijas izlasi lūko izcīnīt Pasaules kausu futbolā. Pašlaik brazīlieši ir iekļuvuši ceturtdaļfinālā, bet Neimars četrās spēlēs guvis divus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu