Internets izsmej: Neimars vārtās pa lielceļu, zirnekļu tīklos... (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas superzvaigzne Neimars neapšaubāmi ir viens no tehniskākajiem un labākajiem futbolistiem pasaulē. Viņam piemīt lieliska bumbas pārvaldīšanas tehnika un citas augstākās klases spēlētājam nepieciešamās īpašības. Tiesa, ne viens vien būs pamanījis, ka pie teju katra mazākā pieskāriena Neimars gāžas zemē un vārtās, tādējādi cenšoties pārliecināt galveno tiesnesi, ka pret viņu pārkāpti noteikumi. 26 gadus vecais futbolists, vāļājoties uz zāliena, Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā pavadījis visvairāk laika no visiem turnīrā vairāk nekā 700 pieteiktajiem futbolistiem.

Internetā Neimara vārtīšanās nav palikusi bez ievērības. Cilvēki izveidojuši daudz mēmju, un piedāvājam vienu no tām noskatīties. Neimars vāļājas pa lielceļu, mazākas nozīmes ceļu, pa sniega lavīnu un visbeidzot zirnekļa tīklos.

Neimara vāļāšanās gaidāma arī Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačā, kad Brazīlijas futbolisti 6. jūlijā Kazaņā spēkiem mērosies ar Beļģijas valstsvienību.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu